A zsírfagyasztás technológia neve:

Kriolipolízis  –  Cryolipolysis

Fagyasztással történő zsírbontás. A zsírfagyasztás során a hidegterápiával könnyebb módon érhetünk el – elhanyagolható mellékhatás mellett – olyan zsírsejt léziót, amely szabályozott formában igen hatásos módon csökkenti a zsírpárnák vastagságát.

Az emberi testet alkotó zsírszövetek

Tulajdonképpen kétféle zsírszövet található a szervezetünkben, az egyik a barna – hasznos – zsírszövet, a másik a fehér zsírszövet. A jó zsírszövet (barna) közvetlenül a bőr alatt helyezkedik el, és egyik fő célja, hogy melegen tartsa a testet, tehát a környezeti hatásokra reagálva – hideg hatás – elkezdi elégetni a zsírsejteket, hogy így hő termelődjön, azaz energia szabadul fel. A kutatással bebizonyosodott, hogy a hideggel aktiválhatók a barna zsírok, így megnövelhető az elégethető kalóriák száma.

Mielőtt azonban ezen szuperzsírokra terelődne a figyelem, nézzük meg, mi történik a kedvezőtlen hatással bíró egészségügyi és esztétikai problémát okozó fehérzsírokkal?

Testünk fehér zsírszöveteiben tárolódik felnőtt korban az energia, a gyermekek és a téli álmot alvó állatok testében azonban barna zsírszövet van. A legújabb kutatások szerint a barnazsírt újra tudjuk aktiválni felnőttkorban!
Egereken végzett kísérlet során tapasztalták, hogy a hidegben tartott felnőtt állatok fehér zsírszövetében fokozódott egy bizonyos enzim (COX-2), mely gyulladásos folyamatokat indított el.

Az enzim segíti a gyulladáskeltő hormonok termelődését, melyek kulcsszerepet játszanak a barnazsír-termelődésnél, ezáltal a testsúlyszabályozást indítja el az adott testrészen!

Az elvékonyodás egyik oka a minimális nekrózis, mint ahogy a fiziológiás fagyás során is bekövetkezik a szövetelhalás. A másik ok, hogy a fehérzsírszövetre gyakorolt hatás során gyulladáskeltő anyagok szabadulnak fel, így szabályozva a zsírréteget. Tovább segíti a mechanikus hatás is, mely a: hideghatás-  ennek során, a kikristályosodott plazma állomány zsírállománya- ceramidok- roncsolják önmagukat és környezetüket. A szervezet közvetlen módon reagál a hideghatásra, összehúzza az ereket, próbálja csökkenteni a hőleadást (termikus egyensúly).

A csökkent vérellátottság során kevesebb oxigén jut az adott területre, oxigénhiányossá válnak a sejtek, és a hidratáltságuk is drasztikusan csökken. A zsírfagyasztás (kriolipolízis, cryolipolysis) szabályozott, lassan csökkenő hőérzetet adó hatásmechanizmus, amely az egyenletes vákuumhatás mellett, maximálisan a kezelés végéig akár mínusz 10 fokig hűti a területet, már említetten szabályozott formában.

Zsírfagyasztás a gyakorlatban

1.)   A zsírfagyasztó kezelést az Álomalak Tanácsadás előzi meg.

2.)   A vendég megmutatja azt a testrészét, amit kezeltetni szeretne.

3.)   A kozmetikus eldönti, hogy ez lehetséges-e. A zsírfagyasztó kezelés csak abban az esetben alkalmazható, ha megfelelő a zsír vastagsága.

4.)   A vendég elolvassa és kitölti a beleegyező nyilatkozatot, amiben fel vannak sorolva a kezelés ellenjavallatai.

5.)   Aláírásával elismeri hogy a zsírfagyasztás (kriolipolízis) elvégzését ellenjavallt betegségekben nem szenved.

6.)   Fénykép készül a vendégről.

7.)   A kezelt testrész kerületét több ponton lemérem. Pontok pontos helyét a kezelőlapon rögzítem. A mérést minden zsírfagyasztás (kriolipolízis) előtt megismétlem.

8.)  A vendég diagnózisát felállítom.

9.)  Zsír vastagságát megállapítom.

10.)  A fagyásgátló kendőt felhelyezem.

11.)  A diagnózis alapján a kezelő berendezés paramétereit kiválasztom.

12.) A kezelőfejet a kezelt területre helyezésem. A hűtési fázis végére elérjük a beállított fagyasztási hőmérsékletet. Ezután a vákuum fokozatosan éri el a beállított erősséget. A kezelőfej vákuum segítségével stabilan magában tartja a kezelt zsírszövezet. A kezelési idő végén lassan elengedi a bőrt, ami ekkor piros, hideg és érzéketlen.

13.) A fagyásgátló kendőt eltávolítom és a terület megtisztítom.

14.) A  mono-poláris rádiófrekvenciás kezelés.

15.) A még piros és hideg bőrt bekenem VelaSpray Ease-vel.

16.) A paramétereket beállítom a gépen. A kezelési idő végére a bőr vörössége és hidegsége csökken.

17.) A kezelt területről a maradék krémgélt eltávolítom.

18.) Nyirokkeringés serkentő kezelés a Jamutron Multimed I berendezéssel.

Jelentkezzen konzultációra telefonon MOST!

Hívjon a +36 20 396 1953 -as számon!

A zsírfagyasztás előnyei

   Zsírfagyasztás már az első kezelés után 20%-kal (2 hónap múlva) és 25%-kal (6 hónap múlva) csökken a kezelt terület zsírvastagsága. Az eredmények egyénenként eltérhetnek.

   Zsírfagyasztás nem igényel diétát

   Zsírfagyasztás után nem kell mozogni az eredmény eléréséhez

  Zsírfagyasztás vastagabb zsírrétegek gyors bontására is alkalmas

Zsírfagyasztás eredménye

Az első Humán tanulmányok alapján – ami 2009-ben jelent meg az USA-ban – 10 betegen alkalmazta Dr. Coleman a zsírfagyasztásos technológiát az adott problémás területeken. A kezelés rövid időt igényel és fájdalomcsillapítást nélkülöz. Az általa kezelt- megfigyelt kontroll-csoportnál az első kezelés alkalmával 20%-os zsírszövet elvékonyodást tapasztalt! A kezelések fél éves időtartamára nézve pedig 25%-os helyi zsírszövet-vékonyodásról számolt be! A 6-8 hetes kezelési ciklusok által kialakított „zsírfagyasztás” – szubkután – szövet elvékonyítás során elsősorban az esztétikai problémákat (cellulit, narancsbőr), majd a fagyasztó-hatás összeadódása után, fogyasztó hatást váltott ki a kezelt területen.

A rövidebb kezelési ciklusok is elérik a kívánt fogyasztó, cellulit-csökkentő hatást-ezt tulajdonképp egy rövid távú sokkfagyasztásnak hívjuk (2-3, akár 4 hetes kezelési ciklusokra is rövidíthető)! Maga a hatásmechanizmus az FDA szerint egy sebészeti beavatkozástól mentes hatásos zsírcsökkentő technológia. Számos USA –ban működő magánklinika orvosa és plasztikai sebész használja önmagában a módszert illetve zsírleszívás után a kisebb nagyobb zsírlerakodásokra és egyenetlen bőrfelszínre kiegészítő terápiaként.

Az eredmények egyénenként eltérhetnek.

Nézze meg vendégeim ELŐTTE – UTÁNA sikereit itt >>

Milyen testrészek kezelésére alkalmas a zsírfagyasztás?

HAS és CSÍPŐVONAL TERÜLETÉN

FENÉK

KÜLSŐ és BELSŐ COMBOK

A kezelőfej kialakítása miatt csak olyan területek kezelhetőek,

ahol tökéletesen illeszkedni tud a kezelőfej.

A zsírbontás eszköze

A CryoMax, amely egyesíti a három technológiát egyetlen rendszerben, a zsírfagyasztás (kriolipolízis), mono-poláris rádiófrekvencia és a vákuum, mely a legfelsőbb szintet képviseli a szépségipar területén.

A gép megoldást nyújt a narancsbőrre és a lerakódott zsírrétegre egy innovatív orvos-kozmetikai metódus.

Az egyik leghatékonyabb technológia jelenleg a zsírréteg eltávolítására, zsírfagyasztást (kriolipolízist) a gyorsaság, biztonság és hatékonyság jellemzi, ami ellenőrzött bőrhűtéssel valósul meg.

Tulajdonképpen  lefagyasztja a kellemetlen, nem esztétikus zsírréteget, a túlsúlyos emberek számára is megoldást nyújt.

Jelentkezzen konzultációra telefonon MOST!

Hívjon a +36 20 396 1953 -as számon!

CryoMax pozitív jellemzői:

 

      Nem invazív terápia (nem sebészi)

      Célzottan hat a zsírsejtre

      Gyors zsírbontás jellemzi

      Bizonyított klinikai kezelés támasztják alá hatékonyságát

      A berendezés nem károsítja a bőrt, az idegeket, ereket, izmokat és más szöveteket

      Speciális van kifejlesztve a problémás területekre

      Természetes biológiai gyulladásos folyamat árán távolítja el az elhalt zsírsejteket

      Sokoldalú felhasználás jellemzi

      Zsírt távolít el a nehezen fogyasztható területekről: a has, hát, csípő, comb, lábszár, kar

Zsírfagyasztás mellékhatásai

A zsírfagyasztás (kriolipolízis) mellékhatásai eredeti fagyásgátló kendő és jó minőségű gép és jól képzett kozmetikus által végzett kezelés esetében elhanyagolhatóak. A legjellemzőbbek az átmeneti bőrpír és érzéktelenség a kezelt területen, hideg érzet. Ezek legtöbbször már a kezelés végére megszűnnek vagy minimálisra csökkennek.

Éppen ezért nagyon fontos a tapasztalt, lelkiismeretes jó szakember!

kozmetikus, elektrokozmetikus,

a hatékony bőrfiatalítás szakértője vagyok

25 éve foglalkozok alakformálással és bőrfiatalítással. Az összes módszert próbáltam már – többet Magyarországon elsőként – melyek közül a tíz leghatékonyabbat tartom kínálatomban. Budakalász egy kis utcájában végzek diszkrét kezeléseket üzletasszonyoknak, vállalatvezetőknek, menedzsereknek, színészeknek, modelleknek és szépségkirálynőknek.
Emellett rendszeresen tartok előadásokat elektrokozmetikai témában szakmai rendezvényeken, valamint publikálok a Beauty Forumban.

Jelentkezzen konzultációra telefonon MOST!

Hívjon a +36 20 396 1953 -as számon!

SZTÁROK  AJÁNLÁSÁVAL

Papadimitriu Athina

Siménfalvy Ágota

Balassa Gábor

Náray Erika

Oszvald Marika

Peller Károly

Hámori Ildikó

Lukács Anita és Vadász Zsolt

Kulcsár Edina

Fischl Mónika

Szendy Szilvi

Prescsák Zita

ELOLVASOM MIT ÍRTAK A SZTÁROK ZSUZSÁRÓL >

ÁLOMALAK  TANÁCSADÁS

Van valami, amit sok kozmetikus nem tesz meg Önnel,

pedig ez a legfontosabb lépés annak érdekében, hogy Ön maximálisan elégedett legyen!

Az első lépés nálam egy konzultáció, az Álomalak Tanácsadás amely során kiderítem az alábbiakat:

 •     Biztosan ez az a kezelés, amelyet el kell Önön végezni?
 •     Kockázat nélkül, eredményesen végig tudjuk csinálni a kezelést?
 •     Ön biztosan ezt szeretné és valóban tudom teljesíteni a vágyait?

Kérem, hogy ne éljen a konzultáció lehetőségével, ha Ön:

 •     azt gondolja, hogy a beszélgetés során sor kerül ingyenes kezelésre;
 •     biztos abban, hogy nem szeretne részt venni a kezelésen – bármilyen okokból;
 •     biztosan tudja, hogy egészségügyi okokból nem ajánlott Önnek az ilyen kezelés (ha nem biztos ebben, már a jelentkezésekor ki fog derülni)

Fájdalom mentes, kockázat mentes, mi kell ennél jobb?

Ahogy azt már leírtuk az első lépés az Álomalak tanácsadás, melynek igényléséhez hívja a +36 20 396 1953 -as telefonszámon Bárányos Zsuzsát! Ennek során kiderül, hogy a kezelni kívánt testrészen lehetséges-e a zsírfagyasztás! Amennyiben igen, a kötelező papírmunka (nyilatkozatok, megállapodás) után kezdődik a kezelés!

Nem kell kés, nem kell orvos,

nem kellenek gyógyszerek a dögös kinézethez!

Miért jobb választás a zsírfagyasztás, mint a plasztikai sebészet?

Mit gondol mennyibe kerül egy zsírleszívás?

Tudja mekkora kockázat van a plasztikai sebészetben?

Egy zsírleszívás a has felületéről 150-200.000 forintnál kezdődik…

Arról nem is beszélve, hogy mi történik a fennmaradt bőrrel?

Csak egy újabb drága és kockázatos műtéttel lehetséges az eltávolítása!

Ez kell Önnek? NEM, ha létezik a zsírfagyasztás!

Mit tartalmaz a zsírfagyasztás kezelés ára?

A kezelés 10 lépése nagyjából 2,5-3 órát vesz igénybe, az egy alkalomra meghatározott ár nincs időtartamhoz kötve! Egy zsírfagyasztás gyakorlatilag három kezelésből áll:

    1.)  zsírfagyasztás (1 felhelyezés 2 tenyérnyi területre)
    2.)  monopoláris rádiófrekvenciás kezelés
    3.)  nyirokkeringés serkentő, bőrfeszesítő kezelés

Egy alkalom árában mindhárom kezelés benne van!
Bárányos Zsuzsa Elektro-Szépészetben nincs rejtett költség!
A kezelés ára minden szükséges anyagot, üzemeltetési díjat, “óradíjat” tartalmaz!

 

Bárányos Zsuzsa Elektro-Szépészetben egy alkalom zsírfagyasztás teljes ára 79.000 forint,

amelyért cserébe az Ön bőre szép marad, miközben látható eredményeket ért el már az első alkalom után!

Jelentkezzen konzultációra telefonon MOST!

Hívjon a +36 20 396 1953 -as számon!

Nem kell szépségkirálynőnek lennie,
de ha ezt kipróbálja, jobban fogja érezni magát!

Hány zsírfagyasztás kezelésre van Önnek szüksége?

Egy kisgyermeknek hányszor kell elmondania az ABC-t mire megjegyzi? Egy dallamot mennyi idő alatt jegyez meg? Vannak dolgok, amiket nem lehet előre megmondani!

Nem tudjuk megmondani előre, hogy hány alkalomra lesz szüksége, mert ez attól függ, hogy:

 • milyen mértékű változást szeretne elérni
 • nem mindegy, hogy csak egy kicsit szeretné az alakját változtatni vagy 20 kilót szeretne eltüntetni
 • mennyi testrészén szeretne változást – nem mindegy, hogy csupán a pocakjával elégedetlen vagy a fenekét és a combjait is kezelni kell
 • mennyire tartja be az utasításaimat – nem kell teljes életmódot váltania, de van pár nagyon egyszerű, nem megterhelő szokás, amit fel kell vennie
 • az Ön teste hogyan reagál a kezelésre – mindannyian különbözőek vagyunk, van akinek a kezelés után 1-2 héttel már látszik az eredmény, de van, akinek 6-8 hét kell, mire a szervezete megmutatja a változást!

Csakis attól függ, hogy Ön milyen és mit szeretne! Egyetlen alkalom után viszont látható eredménye van a zsírfagyasztásnak!

Merjen segítséget kérni és ne éhezéssel próbáljon meg fogyni, mert sajnos a szervezet előbb égeti el az izmot, mint a zsírt!

A lehetőség már adott csak élni kell vele!

Kérdése van? Szívesen válaszolok, hívjon!

+36 (20) 396 1953