Hámori Ildikó: Esti színésznő vagyok

hamoriildi1-13472„Hámori Ildikó Jászai Mari-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, A Magyar Köztársaság Érdemes Művésze és Kiváló Művésze, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.” – írja a wikipédia, de ha nem írná, akkor is tudnánk, hogy kicsoda, hiszen felsorolhatatlanul sok színdarabban, filmben játszott, és szinkronizálásai során számos világsztárnak adta a hangját. Igazi sztár, akinek nincsenek sztárallűrjei, aki a legjobb értelemben vett „normális ember”, és aki azt mondja, hogy pont úgy él, mint bárki más.

Bővebben >>>

Érdemes ITT kezdenie!

 Prescsák Zita: Hiszek a tehetség és a szorgalom erejében…

prescsaak-zita-11603Prescsák Zita fiatal, mégis jól képzett, tapasztalt énekesnő. Tudjuk, hogy nem egyszerű manapság kapcsolatok és szerencse nélkül egy ifjú előadóművésznek boldogulni. Nem elég a szépség és a kiváló hang, a remek színészi képesség, kell hozzá valami más is Fortuna istenasszony segítsége mellett. Talán ambíció, kitartás és akaraterő. Zitát arról kérdeztem, hogyan tudnak a mai fiatal előadók egyről a kettőre jutni.

Bővebben >>>

 

Érdemes ITT kezdenie!

Papadimitriu Athina: Az arany középutat nem ismerem…

15-papadimitriu-10089Hogy milyen ember Papadimitriu Athina? Egy igazi szélvész. Kiabál, nevet, sikítozik, pozitív kisugárzása elsöprő erővel kerít a hatalmába. Olyan, mint a keleti jóboszorkány, abból, aki a társaságában van mindenképpen kivált valami érzelmet; mosolyt csal az arcokra, megríkat, vagy akár mindkettő. Azelőtt nem találkoztam vele, ezért nagyon kíváncsi voltam rá, hiszen mindenkinek van egy elképelése az ismert arcokról, aztán egy személyes találkozás nagy csalódást is okozhat. Athina nem okoz kellemetlen meglepetést senkinek, pont olyan, mint amilyennek látszik.

Bővebben >>>

Érdemes ITT kezdenie!

Lukács Anita és Vadász Zsolt: Amikor a tündérmese valóra válik

mail-9202A romantika – még ha tagadja is esetleg – minden ember szívét megdobogtatja. A legtöbb lány különleges lánykérésről, örökké emlékezetes esküvőről álmodik, olyanról, amiről azt hisszük, hogy csak a pöttyös és csíkos regényekben (meg a szerelemes füzetekben) léteznek, csak egy álom marad, a valóság pedig nem közelítheti meg a képzeletet. Nos, van olyan nő, akinek a mese valóra vált, akihez eljött a hercege, és úgy kérte meg a kezét, ahogy azt millió és egy lány álmodja. Lukács Anita és Vadász Zsolt, a Budapesti Operettszínház művészei számára a mese valóra vált.

Bővebben >>>

Érdemes ITT kezdenie!

Fischl Mónika: Inkább énekelek…

inkabb-enekelek-7990Fischl Mónika 1997-ben kapta az első operettfőszerepét a Budapesti Operettszínházban, melynek azóta is tagja. 1999-ben Donizetti Don Pasqualéjának Norinájaként debütált a Magyar Állami Operaházban. Leggyakrabban énekelt szerepe a Csárdáskirálynő Szilviája, amellyel óriási sikert aratott a bécsi Renaissance Theaterben 2001-ben és Mörbisch-ben, az operettek Mekkájában 2002-ben.

Bővebben >>>

Érdemes ITT kezdenie!

Peller Károly: A vérünkben van az operett

a-verunkben-van-az-operett-5970-7996Peller Károly nagyon fiatalon kezdett a Budapesti Operettszínháznál. Azóta is töretlen híve, na és tehetséges, elismert művésze a műfajnak. Méghozzá annyira, hogy – mint beszélgetésünk után két nappal megtudtam – megkapta az évad operettszínészének járó díjat. Két lemeze jelent meg olyan sikerrel, hogy a könnyűzenei csapatok lemezeinél is jobban fogyott az üzletekben. Karesszal az öltözőjében ültünk, éppen próba után volt, kicsit fáradtan, de nagyon jó hangulatban válaszolgatott a kérdéseimre.

Bővebben >>>

Érdemes ITT kezdenie!

Szendy Szilvi: Humorérzék nélkül nem megy…

humorerzek-nelkul-nem-megy-7993Szendy Szilvi szubrett. Hogy mit is jelent ez? A Wikipedia szerint: „A szubrett egy női karakterszerep, mely legfőképpen az operettben népszerű. A karakter általában élénk, furfangos, hamiskás és komikus.”

Bővebben >>>

Érdemes ITT kezdenie!

Oszvald Marika: Nem az volt a fontos, hogy híres legyen…

oszvald-marika-nem-az-volt-a-fontos-hogy-hires-legyen-7987Oszvald Marika, az Operettszínház művésze, mindannyiunk kedvence. Sugárzik belőle a jókedv, az élet szeretete, a kedvesség. A színpadon és a színpadon kívül is egy igazi energiabomba, pörög, csacsog, öt perc alatt becsavarja a haját, miközben mesél az életéről, még nézni is igazi cardio edzés. Marika nem a korához képest van remek formába, hanem bárkihez képest. Bárányos Zsuzsa szalonjában találkoztunk, ahol a művésznő úgy ugrott fel a kezelőasztalra, hogy mi csak irigykedve bámultuk a rugalmasságát.

Bővebben >>>

Érdemes ITT kezdenie!

Náray Erika: anya, színésznő, énekesnő

naray-erika-4075Náray Erikát mindenki ismeri. Ha az ember nem jár az Operettszínházba, nem néz musicaleket, nem hallgat zenét, akkor is találkozik Erikával, hiszen szinte nincs külföldi sikersorozat, amelyben ne ő kölcsönözte volna valamelyik szereplőnek a hangját. Elképesztően sok sorozatot szinkronizált, és rengeteg zenés produkcióban játszott és játszik.

Bővebben >>>

Érdemes ITT kezdenie!

Bőrünk csak egy van, nem mindegy, hogy kire bízzuk

borunk-csak-egy-van-7984Bárányos Zsuzsa nem ma kezdte, hosszú évek óta áll a fogyni, formálódni, szépülni vágyó hölgyek szolgálatában. Kellemes hangulatot, nyugalmat, nőiességet sugárzó szalonjában faggattam szakmai hitvallásáról, motivációjáról, folytonos újításairól. Régóta foglalkozol alakformálással, nagy tapasztalatra tehettél szert…

Bővebben >>>

Érdemes ITT kezdenie!