Cikkek

Itt a tavasz! Ismerjen meg 6 különféle zsírbontó kezelést!

Beautiful female figure

Tél végén, amikor egyre több napsütéses napunk van, a legtöbb nőben tudatosodik, hogy közeleg a nyár, és vele együtt a bikini szezon. Ilyenkor sokan fogyókúrába kezdenek, de az ebben a kérdésben gyakorlottabbak más megoldást keresnek. Tavaly sem hozta a fogyókúra azt az esztétikai eredményt, amiért elkezdték. Minek akkor az önkínzás?

A cikk folytatásáért kattintson ide! >>>


Melyik gépi alakformálást válasszam? Egyiket sem, a kozmetikus segít választani

Female became skinny and wearing old jeansAmikor a vendég eljut oda, hogy fogyókúra helyett gépi alakformálást szeretne, egy komoly problémával találja szemben magát. Túl nagy a kínálat. Arról nem is beszélve, hogy az alakformáló kezeléseknek csak egy része a gépi zsírbontó kezelések, de erről a vendégek keveset tudnak.

A cikk folytatásáért kattintson ide! >>>


A hatékony alakformálás és bőrfiatalítás titka, hogy az okot kell kezelni, nem a tünetet!

Smiling woman beautiful face portrait.Az évek során sok vendég keresett meg azzal, hogy ő évek óta nem jár kozmetikushoz. Mentek rendszeresen, de a kellemes érzéseken kívül eredményt nem tapasztaltak. Természetesen nem gyantáról, vagy szempillafestésről volt szó, hanem bőrfiatalításról.

A cikk folytatásáért kattintson ide! >>>


A férfiak 75 %-a szerint a legizgalmasabb női testrész a fenék

Perfect buttocks. Rear view of sporty woman with perfect buttocks holding dumbbells while standing in health club

Nem véletlen, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjén is egy női fenék került a figyelem középpontjába. Nem Kataliné, akiről akkor még Kate Middletonként saját húga, Pippa Middleton feneke vonta el a figyelmet.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy később Stephane Bern protokollos elárulta Pippa féltve őrzött titkát.

A cikk folytatásáért kattintson ide! >>>


Hogyan lehet megúszni egy hasplasztikát?

young beautiful girl outdoor in volleyball gameNagyon sok fiatal nőt foglalkoztat ez a kérdés. Az egyik fő ok, hogy sokan hirtelen nagy súlytól szabadultak meg. A másik a szülés utáni állapot.

Az elmúlt néhány hétben is találkoztam két húszas éveik elején járó lánnyal, akik rövid idő alatt 30 kilót fogytak. Az egyik konkrétan egy hónap alatt, ő kórházba került, mert kiszáradás fenyegette.

A cikk folytatásáért kattintson ide! >>>